Bliv godkendt med det blå badge

på Instagram

Det ser ud til, at næsten alle på Instagram har et blåt badge, ikke? Det afhænger selvfølgelig af hvem du følger. Jeg taler ikke om dine venner og familie. Jeg taler om berømtheder, berømte mennesker, vellykkede iværksættere, sportsstjerner osv.

Det ser fancy ud, måske eksklusivt, ikke?

Det blå badge betyder autoritet, troværdighed, tillid … Det betyder at du er en vigtig person. Jeg har derfor en god nyhed til dig. Du behøver ikke at være kongelig eller præsident for at få det badge. Du behøver ikke engang hundredtusinder af følgere.

Så spørgsmålet er – hvordan man bliver verificeret på Instagram.

Indtil for nylig var der ingen mulighed for at spørge Instagram til verifikationen. Du kan bare håbe, at en medarbejder finder dig og beslutter sig for at det er dig der fortjener det blå mærke.

Verifikationen var udelukkende til stjerner, berømtheder, politikere osv.

Den tid er væk.

Nu kan alle (ok, næsten alle) få deres konto verificeret.

Der er en simpel proces, du kan følge for at anmode om en bekræftelse af din profil.

Bemærk: Det er klart, at ikke alle, der anmodes om godkendelse, får det blå badge. Jeg har en trinvis guide for, hvordan du tilpasser din konto for at opnå en meget større chance for at blive godkendt. Der er visse kriterier, du skal opfylde for at blive verificeret.

Fordele ved Instagram-verifikation

Eksklusivitet – verificerede konti er en del af en eksklusiv gruppe. Det er nemt at få et badge på Twitter. Pinterest giver et badge til enhver virksomhedskonto. Instagram gør det ikke. Faktisk behøver berømte mennesker ikke engang at indsende et enkelt billede, og de kan få det blå badge. Mens du kan have hundredtusinder af tilhængere, og Instagram kan afvise din anmodning. Sådan er det.

Undgå identitetstyveri af dit brand – jeg har set det mange gange. Du arbejder hårdt for at skabe et fantastisk mærke, alle billeder, videoer eller fotos er mærket, og nogen prøver at poste dem som deres eget. I disse tilfælde, hvis du har verifikations badge er det meget mere sandsynligt at Instagram vil hjælpe dig ved at beskytte dig mod disse tyverier. Jo mere berømt du bliver, jo flere copycats vil forsøge at kopiere og stjæle dine ting. Det er en realitet.

Tillid – Det blå mærke i din Instagram bio er naturligvis et symbol på tillid. Når nogen besøger din profil, selvom de aldrig har hørt om dig, vil de straks tænke på dig som en ægte og rigtig person.

Autoritet – Det vil hjælpe dig med at differentiere din konto fra konkurrencen. Det betyder prestige. Det betyder, at din konto er vigtig, og du vil helt sikkert hurtigere vækste med flere følgere.

Få adgang til ‘beta’-værktøjer – Når Instagram tester nye funktioner, får de verificerede brugere adgang tidligere end nogen anden (det meste af tiden). Kan du huske hvornår swipe-up funktionen på Instagram-stories blev tilgængelig? Kun verificerede brugere kunne bruge den. Det er ligegyldigt, hvor mange tilhængere de havde. Hvis du ville have denne funktion – skulle du have mindst 10k tilhængere pånær hvis du havde en verificeret konto.

Sådan opbygger du dit brand – køb vores nyeste online Instagram kursus hér!

Sådan bliver du godkendt på Instagram:

1) Gå til dine indstillinger – tryk på 3-linjens ikon øverst til højre og

2) Tryk igen på ‘indstillinger’ nederst.

3) Tryk på ‘konto’, og du kan se muligheden ‘anmod om verificering’.

4) Nu skal du udfylde og indsende følgende punkter:

Instagram brugernavn (Indtast brugernavn for den konto, du vil have godkendt)

Dit fulde navn (Indtast dit fulde navn som på dit legitimationskort / -dokumenter. Hvis du vil have en virksomhedskonto bekræftet, skal du indtaste navnet på dit firma)

Kendt som (igen er det enten dit navn eller navnet på dit firma)

Kontokategori (Sørg for at vælge det nærmeste match)

Gyldigt foto-identifikation (Instagram giver dig mulighed for at vælge fra kørekort, nationalt identitetskort, pas og officielle forretningsdokumenter som f.eks. Brugsregninger, elregninger, bankkontodokumenter, skattepapirer osv.)

Det er det hele. Du skal blot trykke på ‘send’ knappen og vente … timer, dage, uger … Der er ikke noget bestemt tidspunkt, at Instagram skal behandle din forespørgsel. Prøv at være tålmodig. Du kan ikke gøre noget ved det. Der er ingen måde at fremskynde processen på.

Must-haves kriterier du er nød til at følge

Heldigvis fortæller Instagram os præcis, hvad det er de vil have vi skal gøre for at få det ønskede verifikationsmærke. Du kan finde de fire vigtigste faktorer nedenfor.

Autentisk – Din konto skal repræsentere en ægte person eller en juridisk virksomhed.

Komplet – Sørg for, at din konto er offentlig, og alle sektioner i din profil er udfyldt. Jeg mener alle.

Unik – Din side skal være unik. Hvis du har opbygget en side omkring emner som katte, hunde, sportsstjerner, eller hvis din konto er en repostkonto (som betyder du kun reposter fra andre personer), vil din anmodning sandsynligvis blive afvist. Det samme gælder for fan sider af berømte berømtheder og klubber.

Bemærkelsesværdigt – jo flere tilhængere du har, jo mere berømt er du, jo mere kendt dit mærke er – desto bedre chance er der for at Instagram godkender dig som vigtig og værd at verificere.

Søg og udforsk godkendte Instagram-konti

Lav din research og se efter lignende konti og influencere i din niche, der allerede er verificeret. Du kan lære mange værdifulde indsigter fra dine konkurrenter.

Spørg med disse spørgsmål:

  • Hvor ofte poster de på deres konti?
  • Hvilken type indhold sender de?
  • Hvad er deres mest virale indhold?
  • Hvor gammel er deres konto?
  • Har de en blog / hjemmeside?
  • Hvor mange Instagram-tilhængere har de?

Disse indsigter vil hjælpe dig med at få en ide om, hvad du skal gøre for at modtage verifikationen.

Vigtigt at huske på, før du anmoder om godkendelse til det blå badge på Instagram

Der er ingen minimumskrav til antallet af følgere- Som jeg nævnte tidligere, er der ikke et minimumskrav til følgere. Da Tysklands præsident anmodede om en kontrol, havde han mindre end tusind følgere. Og hans anmodning var vellykket.

IG giver ikke årsagsforklaring- Når din anmodning ikke er godkendt – vil Instagram ikke forklare årsagerne. Men det betyder ikke, at du ikke kan redigere din profil, følg instruktionerne ovenfor og bede om bekræftelse igen.

IG laver egen research- Der er en medarbejder, der laver deres egen research. Prøv at gøre dit bedste for at følge alle ovenstående trin på alle andre sociale medieplatforme også på din blog eller hjemmeside mv.

IG har ubegrænset tid til processen- Det kan tage et par timer, dage eller endda måneder. Du har ingen anden mulighed end at være tålmodig.

Find ud af hvad du skal undgå – køb vores nyeste online Instagram kursus hér! 

Da Instagram tillader alle sine brugere at anmode om en verifikation – er det bestemt værd at prøve. Det vil ikke skade dig på nogen måde, uanset om du bliver godkendt eller ej.

Følg instruktionerne i denne vejledning, og du vil være et skridt tættere på det ønskede blå verifikationsbadge.

FAQ – blå badge på Instagram:

Hvad er det blå badge på Instagram?

Det er en anerkendelse og bekræftelse på at du er den du giver dig ud for at være enten som virksomhed eller person.

Hvad betyder det blå badge på Instagram?

Det blå badge betyder autoritet, troværdighed, tillid, eksklusivitet og vil også give adgang til betaværktøjer udover at synliggøre at du er vigtig nok til at give det blå badge.

Hvordan bliver man verificeret på Instagram?

Du kan følge vores trinvise guide til at blive godkendt med det blå badge på Instagram. Der er en simpel proces, du kan følge for at anmode om en bekræftelse af din profil.

Hvem kan ansøge om det blå badge på Instagram?

Der er ingen minimumskrav til antallet af følgere. Instagram tillader alle sine brugere at anmode om en verifikation – det er bestemt værd at prøve. Det vil ikke skade dig på nogen måde, uanset om du bliver godkendt eller ej.

Scroll til toppen