Bedre kompetencer

giver bedre afkast!

Vi tror på at du skaber yderligere værdi i den forretning du arbejder for ved at udvide og forbedre dine kompetencer.

Bag om Instakursus.dk

Vi leverer de sidste nye muligheder indenfor optimering af performance på sociale medier via online kursusforløb.

Video Web Marketing, der står bag Instakursus.dk, er udspringer af Big Sky Media, som primært fokuserer på online kurser, der forbedrer dine sociale mediekompetencer til at få mere ud af din tilstedeværelse på sociale medier som fx Instagram.


Selve formatet er video for at give dig visuel mulighed for at lære samtidig med at du lytter til underviseren. Du kan tilgå kurset når du har tid og lyst til at gennemgå områder, der vil forbedre dine resultater på Instagram.

Når du har købt et kursus hos os har du altid mulighed for at komme tilbage og gense dine købte kurser. 

Der er derved ikke en deadline for hvornår du skal have gjort brug af dit køb.

Vi glæder os til at inspirere, lære og give mere værdi til dine online aktiviteter. 

Hvorfor lære online?

Der er mange fordele ved at lære nye færdigheder og udvide dine kompetencer online. Du får mulighed for at få det visuelle indtryk samtidig med at du lytter til underviseren. Ligeledes kan du gøre det når det passer ind i DIN tidsplan.

SPAR PENGE

Det er som oftest meget billigere idet du ikke skal tillægge omkostninger til transport, mistet arbejdsdag eller forplejning.

SPAR TID

Du kan tage kurset når det passer dig på DIN tid og ikke i arbejdstiden eller på andre upassende tidspunkter, hvor det nemt kan konflikte med andre aftaler.

FLERE MULIGHEDER

Det giver dig stadig nye færdigheder og udvider dine kompetencer til dit nuværende arbejde eller for at kunne være interessant for andre arbejdsgivere.

Scroll til toppen